Training op maat

Naast de standaardprogramma's die we brengen per besturingssysteem, die u helpen mobiele toestellen door uw medewerkers in echte werkinstrumenten te laten veranderen, brengen we ook nog het volgende algemene programma. Dit is dan meer gericht naar beslissingnemers en technisch verantwoordelijken. De inhoud wordt dan steeds op maat aangepast naar uw eigen noden en verwachtingen.

Seminaries rond mobiele onderwerpen

Maatwerk
  • Uw mobiele workmate. Dit is een introductie tot en keuzehulp voor mobiele toestellen binnen professionele organisaties.
  • Een mobile device policy opstellen. Voorbereidingsessie tot het opstellen van een Mobile Device Policy.
  • Introductie tot Enterprise Mobility Management. In deze sessie krijgt u een overzicht wat EMM is, waarom het nodig is, wat de gevolgen zijn en hoe u dat best aanpakt.
  • Mobiele bewustmakingscampagne. Is iedereen in uw organisatie op de hoogte van wat kan en mag, en soms ook niet kan of mag op mobiel vlak? Deze sessie brengt iedereen binnen de organisatie op gelijke hoogte en gaat taboes niet uit de weg.
  • Mobiel Time Management. Smartphones dienen meer dan alleen maar om te bellen. En tablets dienen meer dan alleen maar voor email en foto's te bekijken. De zakelijke toepassingen liggen voor het rapen en in deze sessie krijgt u dat in een handig overzicht aangeboden.
  • Wat u nog mist op mobiel vlak. Is wat u op deze website vond nog niet helemaal wat u verwacht had? Aarzel dan zeker niet van ons te contacteren en uw vragen voor te leggen. We staan klaar om u te helpen.